Megaprodukció: A Szépségkirálynõ TV2

2011 nyarán látványos gálamûsort rendez a TV2 és a Magyarország Szépe Kft. Az élõben közvetített showban Magyarország legszebb szépségkirálynõ-jelöltjei mutatják meg bájaikat. A mûsor fénypontjaként közülük kerülnek ki azok a hölgyek, akik a szakmai zsûri szerint méltók arra, hogy egy évig viseljék a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary címeket.
A TV2 és a Magyarország Szépe Kft. már várja a jelentkezõket. A felkészülés során a profi szépségipari szakemberek, edzõk, fodrászok, sminkesek készítik fel a lányokat a megmérettetésre, a döntõt a TV2 élõben közvetíti.
A rendezvényt Hajdú Péter szerezte meg a csatorna számára. Az ezúttal producerként tevékenykedõ showman három éves szerzõdést kötött a jogtulajdonosokkal. Úgy tudjuk, a TV2 monumentális showra készül, külön díszlettel és prominens zsûritagokkal. Meg nem erõsített információk szerint elõször vállalhat ilyen jellegû mûsorban aktív szerepet Andy Vajna, aki az ítészek elnöke lehet - ha sikerrel zárulnak a tárgyalások.