A legkényesebb kérdéseket sem kerülte meg a Szépségkirálynő Szunai Linda

 legkényesebb kérdéseket sem kerülte meg Szunai Linda
Eddig öt barátom volt – vallotta be Szunai Linda, aki cáfolta, hogy összemelegedett volna Kasza Tibivel. A Miss World nyertese tegnap a Bors vendége volt, és válaszolt olvasóink kérdéseire.
Felbolydult a tizennyolc éves budakeszi lány, Szunai Linda élete, akit a TV2 műsorában alig egy hete koronáztak Magyarország legszebb lányává. Százával kapta a rajongók üzeneteit, köztük olyan pikáns dolgokkal kapcsolatban is, amelyekről eddig még szót sem ejtett.
Misterworld nevű olvasónk állítólag a döntős lányoktól értesült arról, hogy Kasza Tibi és a verseny nyertese már a tábor során közel került egymáshoz.
 – Kasza Tibi amellett, hogy nagyon jó fotós, nagyon kellemes társaság is. Sokszor jött le ő is a táborba, és sokat nevettetett minket. Soha nem voltunk kettesben – magyarázta Linda, majd nyíltan válaszolt a szexualitással kapcsolatos olvasói kérdésekre is. Kiderült, soha nem csókolózott még lánnyal, és nem is tervezi, élete során eddig öt barátja volt.
– Miután megkoronáztak, egyik sem keresett meg külön, de tény, a rajongók száma megnőtt. Nehéz eldönteni, hogy ki az, aki tényleg engem kedvel, és ki az, akinek csak azért tetszem, mert megkoronáztak – magyarázta, majd arra is válaszolt, mikor lett oda ártatlansága. – 17 évesen – felelte szemérmesen.