Weisz Fanni lett a 2011-es A Szépségkirálynő közönségdíjasa

Weisz Fanni Miss Intercontinentál 2011.
Véget ért A Szépségkirálynő választás, melynek győztese csütörtök este Szunai Linda lett. A Szépségkirálynő 2011-ben tehát ő a zsűri döntése szerint, ám a közönség soraiból Weisz Fannit ítélték a legszebbnek. Ő lett Miss Intercontinentál.
Szunai Linda A Szépségkirálynő döntőjéből Miss World Hungary címmel, Szabó Dóra Miss Earth Hungaryként, Lipcsi Betta pedig Miss Universe Hungary díjjal távozott. A közönségdíjat mellyel a Miss Intercontinentál cím jár Weisz Fanni a siketnéma modell nyerte el. Fanni így Spanyolországban képviseli majd hazánkat a nemzetközi mezőnyben.
Fanni régóta készült álmának megvalósítására. Célja az volt, hogy hazánkat képviselje egy rangos nemzetközi versenyen.
Fanni már igen fiatalon versenyeket nyert. A Baranya legszebb tinijének is megválasztott lány számára korábban még jótékonysági gálát is szerveztek, hogy összegyűljön egy speciális hallókészülékre való összeg. Talán sokan emlékeznek még, amikor a fiatal siketnéma lány Rúzsa Magdival közösen lépett színpadra és jelelve adta elő a duettet.
A csütörtök esti versenyen tizenkilenc másik gyönyörű lány között Fanni nem csak magáért állt ki. Sorstársaira szerette volna felhívni az emberek figyelmét és egyben buzdítani a hasonló fogyatékossággal élőket arra, hogy merjenek kiállni és tenni vágyaikért, álmaikért. Fanni úgy gondolja, hogy ezen emberek számára csupán egy apró segítség is elegendő, hogy elérjék céljaikat.
Weisz Fanninak már a felkészítőtáborban is segítségére volt egy jeltolmács, aki a döntőben is segítette a jelöltként való bemutatkozását. Fanni, ahogyan a verseny többi indulója is Makány Márta kollekciójának egy darabját viselte. Az est folyamán a gyönyörű hölgyeket koktélruhában, fürdőruhában és estélyiben is megcsodálhatta a közönség.
Gratulálunk Fanninak és további sok sikert kívánunk!