A Szépségkirálynő választás 2011

Az RTL klub idén nem jelentkezik A Királynő – Miss World és Miss Universe Hungary műsorával, ugyanis a TV2 közvetítheti a szépségkirálynő választás műsorát. Hajdú Péter a Frizbi műsorvezetője producerként fog részt venni a műsorban.
Sarka Kata Miss Hunray szépségverseny második

Az 50 milliós költségvetésű műsor Hajdú Péter munkájának jelenlegi csúcsa lesz. Péternek persze nincs nehéz dolga, hiszen felesége Sarka Kata már belülről megismerte a szépségversenyek világát. 2007-ben a Miss Hungary második helyezettje volt.
2006 augusztusában ismerte meg Hajdú Pétert és 25 évesen már két gyermekük édesanyja. Kata éppen szeretne már valami mással is foglalkozni, így kijelentette Ő is ott akar lenni a Szépségkirálynő forgatásán.
A Szépségkirálynő 2011. július 14.-én lesz és már 2000-en jelentkeztek a versenyre. A versenyen nem csak egy királynőt választanak. Itt fogják kiválasztani azokat a lányokat, akik a Miss World, a Miss Universe és a Miss Earth versenyre utazhatnak.
Hajdú Péter úgy érzi nem áll tőle távol a szépségversenyek világa. Vezetett és zsűrizett is szépségversenyt, persze most producerként az összes fontos mozzanatánál ott kell lennie az eseménynek.