A Szépségkirálynő 2013 - Szépségkirálynő lehet R. Kárpáti lánya

R. Kárpáti Péter lánya két legjobb barátnőjével közösen jutott be a TV2 A Szépségkirálynő című műsor döntőjébe. Rebekának nem lesz könnyű dolga, ugyanis huszonegy versenytársa is gyönyörű. A hét végén kiválasztották azt a húsz lányt, akik továbbjutottak a TV2 A Szépségkirálynő című műsor felkészítő táborába. Aki jelen lehetett a válogatón, egy cseppet sem lepődik majd meg azon, hogy a legjobbak között van Kárpáti Rebeka, a Barátok közt egykori sztárjának, R. Kárpáti Péternek a lánya.
A tizenkilenc esztendős hölgy ráadásul másfél nappal a verseny előtt két barátnőjével döntötte el, hogy nekivágnak a megmérettetésnek. Ma már az sem titok, hogy a három lány talán a legszebb baráti társaság a Kárpát-medencében, ugyanis mindnyájan továbbjutottak.
– Egy másik versenyen ismertem meg Sydney-t, akinek pedig a legjobb barátnője Ingrid: így lettünk jóban hárman – mondta a Borsnak Rebeka. –Nagyon örültünk, hogy mindhárman bejutottunk. Hogy ki kivel lesz a kétágyas szobában? Na ez is jó kérdés: majd eldöntjük – mondta boldogan R. Kárpáti lánya.