A Szépségkirálynő 2011 - Világversenyen a Miss International Hungary győztese, Virágh Nóri

A világ harmadik legnagyobb szépségversenyének résztvevője lesz Virágh Nóra a Miss International 2011 győztese. Szerelme féltékeny ugyan rá, de talán ő az egyik, aki leginkább szorít kedvesének. A vegyészmérnök hallgató szakemberek szerint igen jó esélyekkel indul a hetven ország legszebbjeit felsorakoztató versenyen Kínában.
Leginkább anyukája biztatta, hogy használja ki szépségét és induljon el ezen a pályán is. Barátjával két és fél éve alkotnak egy párt. A fiú büszke is kedvesére, ám nagyon féltékeny a szép lányra, aki egy éve nagy sikerrel kezdett bele a modellkedésbe.
Bikinis fotózást még szívesen vállal, ám a sokat sejtető képek már nem férnek bele a vegyészhallgató világába. Sok versenyt nyert már,ám a legnagyobb átütést a Miss International Hungary versenyen aratott győzelem hozta meg számára
Formák és kisugárzás kifinomult összhangja látható szakemberek szerint a csinos lányban, így Nórának jó esélyei vannak a világversenyen.
A sikerek ellenére a lány  a tanulást helyezi előtérbe. A diploma megszerzése után orvoslátogatóként szeretne dolgozni, mivel kötetlenebb munkában gondolkodik, majd valamelyik gyógyszeripari cégnél szeretne elhelyezkedni.
A versennyel kapcsolatban is határozott elvárásai vannak. Legalább a tizenöt legszebb lány közé szeretne bekerülni, vagy különdíjat elhozni a rangos versenyről.