A Szépségkirálynő - Szunai Linda eddig nem ehetett, most fog

Szunai Linda kemény időszakon van túl, hiszen A Szépségkirálynő című műsor győztese nemcsak a mozgásra, de az étkezésre is komoly hangsúlyt fektetett a koronáért való küzdelemben. Miss World Hungary a mai napig vigyáz az alakjára, de karácsonykor nem számolja a kalóriákat.
A verseny előtt szinte semmit nem ehettem. Azóta szép lassan jönnek a kilók, de próbáltam az utóbbi időszakban odafigyelni, mert karácsonykor annyi finomság van, hogy nem szeretném azzal elrontani az ünnepet, hogy nem eszem, vagy ha igen, akkor is csak egy morzsányit szedek. Inkább előtte hoztam magam olyan formába, hogy karácsonykor lazíthassak - mosolygott Szunai Linda, akinek idén egyébként is különleges karácsonya lesz, hiszen már a nyereménylakásában él, így családlátogatással telnek majd a napjai. 24-én délelőtt apuékhoz megyek - sütünk-főzünk -, este pedig anyunál leszek és ott is alszom. Másnap a nagyszüleimhez és a keresztanyukámékhoz is megyünk. Érdekes, mert gyerekkoromból mindig fehér karácsonyra emlékszem. Még Nagykovácsiban laktunk az öcsémmel, sötétedés után elmentünk apával sétálni, anya pedig kitalálta, hogy neki megfájdult a feje, ezért otthon maradt. Persze mire visszaértünk, anya teljesen jól lett, zene szólt és a karácsonyfa alatt voltak már az ajándékok is. Nagyon szép emlékek ezek, amiket szerintem soha nem fogok elfelejteni - mesélte a 2011-es Miss World Hungary, aki bár annyira nem kedveli a halászlét, mindig megkóstolja.
Az ünnepi menü Lindáéknál változó: édesanyja minden évben csinál harcsapaprikást, édesapja mindig valami különlegességet talál ki, a süteményeket pedig a lány nagymamája készíti.