A Szépségkirálynő 2011 - Hajdú Péter rossz szemmel nézi Szunai Linda lépéseit

Hajdú Péter úgy gondolja, hogy Szunai Linda méltatlan a Miss World Hungary 2011 címre, hiszen nem megfelelően viselkedik a produkcióval szemben. Hajdú szeretne elzárkózni az ügytől, a véleményét azonban nem rejti véka alá. Szunai Linda nem tagadja, hogy Hajdú Péterrel konfliktusa van, hogy mindez miért alakult ki nem érti, mivel hazaérkezése óta nem is beszéltek. A Magyarország Szépe Kft.-vel ugyan van elintézni valója, de ezek az ügyek már folyamatban vannak. Linda úgy érzi, hogy az itthoni felkészítése és a számára nyújtott segítség nem volt megfelelő, ám így is értetlenül áll a dolgok előtt. Azt is beismeri, hogy sok esetben túlreagálta a dolgokat de az, hogy lekéste a gépét részben mindkét fél hibája. Szunai Linda elmondta, hogy valóban kérte Hajdú Pétert váltsák le Makány Mártát, mivel a tervezőnő alaptalan híreket terjesztett róla. Lindának nem a ruhákkal volt gondja, hanem az Makány Márta róla terjesztett pletykáival.
Sminkjét illetően tagadja, hogy nem vett igénybe segítséget, sőt oktatások is részt vett. Fodrász tanácsadására úgy gondola, hogy nincs szüksége. (Érdekes módon Lindában nem merült fel, hogy szakemberek segítségét kéne kérnie, annak ellenére, hogy még soha nem járt ilyen versenyen.) Linda édesanyjára hallgatott és a kontyot választotta, mely végül nagyon rossz döntésnek bizonyult. Itthon a szakmabeliek úgy vélik, ezzel a választással Linda 10 helyezést vesztett. Szunai Linda továbbra is állítja, hogy ebben nem hibázott és ily módon nem is veszi magára az ellene felhozott vádakat.
A szépségkirálynőt még nem keresték meg azzal, hogy vissza kellene adnia a koronát, de lehet hogy ennek is eljön az ideje. Hajdú Péter másként vélekedik az esetről. A producer úgy gondolja, hogy nem tiszte beleszólni a Magyarország Szépe Kft és a lányok között zajló ügyekbe, mivel a szerződéseket sem ismeri. A televíziós jogokért azonban ő felelős, így véleménye is van az ügyről.
Hajdú segített Lindának, hogy más tervezővel dolgozhasson, bár mint elmondta erre sem volt még példa. A haja miatt tagadhatatlanul felháborodott kollégáival egyetemben és nem érti miért nem fogadta meg a tanácsokat. Szerinte Linda eltűnt a produkció életéből és legközelebb a képernyő látták utoljára.
A producer több konfliktusról is beszámolt. Történetesen Linda a kiutazáskor poggyászának túlsúlyát a szervezőkkel akarta kifizettetni, mert párja elmondása szerint nem volt náluk pénz és emiatt a gépet is lekéste.
Hajdú szerint Linda nem nőtt fel a feladathoz, de az is lehet, hogy rossz tanácsokat kap a háttérből, ami nem mentség arra, hogy nem megfelelő alázattal és tisztelettel viselkedik Miss Worl Hungary 2011 cím tulajdonosaként. Ő ugyan nem szeretné megítélni, hogy Szunai Linda méltó-e a korona viselésére, de mindenképpen elítéli viselkedését.