A Szépségkirálynő 2011 - Magyarország szépétől elveszik a koronát?

Meglehet, hogy megfosztják trónjától Szunai Linda magyar szépségkirálynőt. A Magyarország Szépe Kft. már tárgyalásokat folytat azért, hogy visszavehessék a koronát, ugyanis a lányt méltatlannak tartják annak viselésére. Hajdú Péter szerint Linda óriási hibát követett el a Miss World versenyen.
- Ő volt az egyetlen az eddigi szépségkirálynők közül, aki nem konzultált az itthoni szakemberekkel. Meg sem kérdezte, milyen frizura állna jól neki. Linda óriási hibát követett el, és ennek tudható be, hogy nem került be az első tízbe, vagy akár az első ötbe. Olyan volt a haja, mintha fél perc alatt csapták volna össze - méltatlankodott korábban a Szépségkirálynő műsor producere, Hajdú Péter.
Szunai Linda, a Miss World Hungary idei győztese sem hagyta szó nélkül a dolgot.
- Pontosan Hajdú Péter tudhatja legjobban, hogy ezek a versenyek nem egy este alatt dőlnek el. Ha így lenne, akkor feleslegesen mennék ki húsz nappal az eredményhirdetés előtt. Én a családom véleményét kértem ki a frizurámmal kapcsolatban. Egy angol fodrászt választottam. Két órát ültem a fodrászszékben, és kikérem magamnak, hogy úgy beszéljenek róla, mintha ez egy két perc alatt összecsapott hajviselet lett volna.