A Szépségkirálynő 2012 - Weisz Fanni a TV2 Frizbi vendége volt

Egy kosárlabdameccsen, véletlenül találkozott a későbbi szépségkirálynő, Weisz Fanni és Vujity Tvrtko. A TV2 műsorvezetője azóta megváltozatta a fiatal lány életét, de Tvrtko is sokat változott megismerkedésük óta.
Fanni, édesanyja és Tvrtko Hajdú Péter vendége volt a TV2 Frizbi című műsorában. A szépségkirálynővé választott szőke szépség örömmel fogadta, hogy a közönség jelnyelven köszöntötte, ő pedig őszintén mesélt arról, mit is jelent az épek között siketként elfogadtatnia magát.
Fanni nem jobb vagy rosszabb ember, mint öt évvel ezelőtt, amikor először találkoztunk, csak nem vették észre. Élt a maga világában, ahol vagy sikerült elfogadtatnia magát, vagy nem - emlékezett vissza Tvrtko. Az ő szerencséje, hogy volt valaki, aki megfogta a kezét és megmutatta a világnak: íme egy fiatal lány, aki ugyanolyan, mint mi és attól nem kevesebb, hogy siket. Ebben az országban sok ezer Weisz Fanni van és ha mindegyikük kezét megfogná valaki és megmutatná a világnak, hogy "íme egy értékes ember", sokkal jobb társadalomban élnénk - mondta a Napló műsorvezetője.
Fanni bár siket, nem néma. A hosszú évek során viszont a környezete ráerőltette, hogy ne beszéljen és ő is így érzi magát biztonságban. A Frizbi felvételén is megszólalt, de mint mondta: mivel nem beszél tökéletesen, ezért nem is szívesen szólal meg. Ő siket - amihez a jelelés tartozik.
Hogy mit mondott Fanni, az a Frizbi vasárnap esti adásából kiderül.