A Szépségkirálynő - Polgár Krisztina 1.5 millió forintot nyert a Prágában

A korábbi szépésgkirálynő, Polgár Krisztina a 11. helyig menetelt a People’s Poker Tour Prága főversenyén, amivel 5125 eurót, azaz 1.5 millió forintot nyert.
A People’s Poker Tour versenysorozat főversenyein rendre feltűnő Polgár Krisztina a mostani prágai tornán is remekül szerepelt. Bár kicsivel maradt le a döntőről, a 11. helyen így is 5125 eurót, azaz 1.5 millió forintot nyert - írja a Poker.hu.
A harmadik játéknappal folytatódott a People’s Poker Tour Prága 1 650 euró nevezési díjú főversenye. 29 játékos volt még a mezőnyben, Polgár Krisztina révén egy magyar zsugásnak is szurkolhattunk, míg a többi zsugás között feltűnő Daniele Scatragli is rendelkezik magyar vonatkozással, Budapesten élő játékos az Il Treno étteremlánc tulajdonosa.
Scatragli végül a 27. helyet tudta megcsípni, ami 2 800 eurót hozott neki a „konyhára”, Polgár viszont ennél jóval tovább tudott jutni. A kezdő zsetonmennyiségét háromszor is megduplázta, amivel már is az élmezőnyben találta magát.
Ezután remekül menetelt tovább, közel is jártak már a döntő asztalhoz, amikor is A-J jobb indulólapját egy A-4 verte le nagy szerencsével. Az igazán peches partija azonban a kieső volt, amelyben ászpárral ment allin, és egy bubipár adott meg. A 80-20-as szituációt nem sikerült behúzni a korábbi szépségkirálynőnek, így bár remekül helytállt, keserű szájízzel fejezte be a tornát.
A 2004-es Miss Adria a 11. helyet szerezte meg, amivel 5 125 euró, azaz nagyjából 1.5 millió forint ütötte markát. Polgárnak ez a harmadik pénzbeérése egyébként PPT versenyeken, 2010-ben épp Budapesten, míg idén a szlovéniai Kranjska Gorában csípett el fizetős helyezést.