A Szépségkirálynő - Sarka Kata és Vajnáné Schwarzeneggerrel választhat szépségkirálynőt

A Bors úgy tudja, hogy a Sarka Kata és Vajna Tímea közös véget alapított, idén pedig ők szervezhetik meg a TV2-n képernyőre kerülő szépségversenyt.
Korábban már megírtuk, hogy a Frizbi Entertainment Kft. megvásárolta a Magyarország Szépe Kft-t, ami a a Miss World verseny hazai liszenszét birtokolja, és aminek ügyvezetője Hajdú Péter felesége, Sarka Kata lett. Az eddigi A szépségkirálynő című versenyen egyszerre választották meg a Miss Universe és a Miss World cím tulajdonosait, idén viszont ez két külön verseny lesz, ugyanis a Miss Universe licenszét Vajnáék vásárolták meg, a Miss World viszont maradt Sarkánál, és utóbbi állítólag már nem a TV2-n kerül adásba.
A Bors szerint egyébként a zsűriben világsztárok is lesznek majd, méghozzá olyanok, akikkel Andy Vajna és felesége jóban vannak, vagyis nagy eséllyel nézeget majd Magyarországon bikinis lányokat az amúgyis Magyarországra érkező Arnold Schwarzenegger, az itt forgató Antonio Banderas, Melanie Griffith, Goldie Hawn, vagy Robert De Niro.