A Szépségkirálynő - Új kihívás elé néz Horváth Éva

Különleges szerepben tündököl Horváth Éva! A különleges módszerrel szépülő műsorvezetőt nemrég az a megtiszteltetés érte, hogy őt választották a Miss Balaton 2014 című szépségverseny koordinátorának. Az egykori szépségkirálynő lapunknak elárulta: azért is örül különösen a felkérésnek, mert így lehetősége nyílik kamatoztatni az egyetemen megszerzett tudását.  
Az egész munkafolyamatot végigkísérem majd a kezdetektől egészen a végéig, tulajdonképpen nonstop együtt leszek a versenyen induló lányokkal. Én főként azért fogok felelni, hogy minden rendben menjen, ez persze nem jelenti azt, hogy a lányok nem fordulhatnak hozzám majd tanácsért, vagy éppen tippekért”, mesélte Éva, hozzátéve: ha valaki, akkor ő aztán pontosan tudja, hogy egy ilyen vagy ehhez hasonló rendezvényen mi zajlik a színfalak előtt és mögött, s mi szükséges ahhoz, hogy minden flottul menjen. A megmérettetésre jelentkező lányokat egyébként három tanácsadó, Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina, segíti majd a felkészülésben.
Rengeteg lány fordul hozzám nap mint nap stílus- és szépségtippekért, így nagyon szívesen vállaltam, hogy a jelentkezőknek is olyan tanácsokat adjak, amelyek segítségével a legjobb formájukat hozhatják”, mesélte Dukai. Hozzá hasonlóan vélekedik a VIVA csinos műsorvezetője, Iszak Eszter is. Úgy gondolom, hogy egy ilyen versenyen a külső mellett a kisugárzás is nagyon fontos. A Miss Balatonra nevezőkkel elsősorban a saját kis praktikáimat szeretném megosztani, amivel magabiztosan viselkedhetnek a kamerák előtt, mondta.