A Szépségkirálynő - Brazíliába is elkíséri királynőjét Vajna Timi


A megválasztott szépségkirálynő, Nagy Nikoletta, és "mentora", a szépségverseny tulajdonosa, Vajna Timi a FEM3 Café vendégei voltak, ahol a legfrissebb hazai Miss Universe további terveiről és lehetőségeiről beszélgettek.
Az egyértelműen kiderült, hogy elődjéhez, Kelemen Henriettához hasonlóan Nikoletta is Vajna Timi szárnyai alatt lesz kénytelen töltheti a következő évet; olyannyira, hogy a biomérnöknek tanuló, de egyébként autóbusz közlekedési menedzserként tevékenykedő lányt a producerné még dél-amerikai fotózására is elkísérné.
"Ez nagyon jó kiugrási lehetőség a fiatal lányoknak, ha egy ilyen szépségversenyen részt vesznek. Hiszen olyan dolgok fognak vele történni, amit nem biztos, hogy egy hétköznapi diáklány meg tud élni. De én szeretném mindenben támogatni, segíteni. Ez a legjobb időszak arra, hogy egy érett, intelligens, talpraesett nő váljon belőle. Lehet, hogy kimegyek hozzá a brazíliai fotózásra, és kis közös anyagot majd csinálunk, hogy ott miket tevékenykedik" - fejtegette Vajna Timi, aki azt is elárulta, szépségkirálynője nagyon keresett modell külföldön, úgy véli, a nemzetközi trendeknek is megfelel.