A Szépségkirálynő - Teljesen kiborult Hajdú Péter, amikor a Miss World döntőjének közvetítése alatt meglátta Szunai Linda frizuráját.

Tombolt a dühtől Hajdú Péter, amikor a Miss World döntőjének közvetítése alatt meglátta Szunai Linda frizuráját. A londoni világversenyen a 28. helyezést érte el a magyar szépség, azonban Hajdú szerint ennél sokkal előkelőbb helyen is végezhetett volna. - Linda volt az egyik legszebb lány a mezőnyben, viszont amikor megláttuk, hogy a dús hajából egy feltűzött Timosenko-frizurát csináltak, akkor mindannyian felszisszentünk - kezdte az Új Ásznak a műsorvezető, aki részt vett a világverseny közvetítésében és a hazai televíziós döntő egyik producere is volt.
Szunai Linda volt az egyetlen az eddigi szépségkirálynők közül, aki nem konzultált az itthoni szakemberekkel. Meg sem kérdezte, hogy milyen frizura állna jól neki. A sminkesek és a fodrászok is értetlenül állnak a dolog előtt. Linda óriási hibát követett el, és ennek tudható be, hogy nem került be az első tízbe, vagy akár az első ötbe - fakadt ki a napilapnak Hajdú Péter. A legszomorúbb, hogy senki sem tudja, hogy ki készítette el Linda haját. A mi lányunk sajnos nem vette figyelembe, hogy egy egész nemzetet képvisel, és azt sem, hogy a TV2 és a Magyarország Szépe Kft. rengeteg pénzt fektetett ebbe a produkcióba. Döbbenten állunk a történtek előtt! - tette hozzá a producer.