A Szépségkirálynő - Váratlan fordulat: visszalepett az esküvőtől Weisz Fanni

Újra szingli Weisz Fanni. A Szépségkirálynő siket közönségdíjasa felbontotta eljegyzését a Dirty Slippers frontemberével, Lobó Szalóky Lázárral, akivel nemrég még az esküvőjüket tervezték. Fél évvel ezelőtt egy kis patakon átívelő fahídon térdelt le Lázár váratlanul, hogy megkérje Weisz Fanni kezét. A lány természetesen azonnal igent mondott, az esküvő dátumáról azonban nem egyeztek meg. Néhány hónappal később a siket Fanni közönségdíjas lett a Szépségkirálynő versenyen, és így ő képviselhette volna hazánkat a nemzetközi Miss Intercontinental versenyen Alicantéban. A lány azonban lemondott erről, hiszen ugyanabban az időben volt a Siketek Világnapja, és úgy érezte, köztük a helye. Azóta is éjt nappallá téve dolgozik. Olyan népszerű és keresett lett, mint talán senki a szépségverseny koronázott királynői közül. Ám most már sikereit nem osztja meg Lázárral. A Bors megbízható forrásból úgy értesült, hogy Fanni és vőlegénye útjai különváltak. A lány egyik közeli ismerőse néhány részletet is elárult lapunknak a pár szakításával kapcsolatban. Fanni egy ideje úgy érezte, számos dolgot másképp látnak Lázárral, és intelligens, felnőtt ember módjára meg is beszélték ezeket. Az is bántotta, hogy érzése szerint túl sokszor ő volt az eszköz, hogy párja zenekara megjelenhessen az újságokban. Ennek ellenére is békében és tisztelettel váltak el egymástól – mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.
A szakítás tényét pedig Fanni sem cáfolta. Nem szeretnék sem most, sem a közeljövőben a magánéletemmel kapcsolatban nyilatkozni. A jószolgálati munkáimról azonban bármikor szívesen beszélek – közölte a Bors megkeresésére. Lázár már sokkal bőbeszédűbb volt.
Egy hónappal ezelőtt Fanni kezdeményezte a szakítást, és nem tehettem mást, mint hogy elfogadtam – mondta az énekes. – A rengeteg munkát már nem tudtuk összeegyeztetni a magánélettel. Szép volt, szép emlék marad, már a videoklip miatt is, amiben együtt szerepelhettünk. Azóta a munkába menekültem, így ennek a szerelemnek még biztos lesznek nyomai a következő számainkban – tette hozzá.