A Szépségkirálynő 2012 - A Fülöp-szigetek-i világversenyre készül Szabó Dóra

Napokig készült a Fülöp-szigetek-i világversenyre Szabó Dóra magyar szépségkirálynő.
Dóra ugyan nem került be a legszebb tizenhat közé, de egy maradandó dolgot már köszönhet a világversenynek: beleszeretett meghosszabbított hajába...
A világversenyről hazatért Szabó Dóra rengeteget készült a Fülöp szigeteki világversenyre. A kint töltött három hétre egy kis csapat készítette fel, bár nem került be a legszebb 16 közé, el sem tudná képzelni az életét az alkalomra készült hosszú haja nélkül.
"Potyo József készítette a frizurámat, ami egy különleges technológiával lett meghosszabbítva. Azért érdekes, mert ő csak Európából hozott hajjal dolgozik és egy Digitális géppel rakta fel, ami egyedülálló itthon. Teljesen eltalálta a színt is, és megérte közel másfél órát ülnöm a székébe, mert azóta, meg sem tudok válni tőle. Elég, ha csak három havonta megyek, vissza hozzá és kinti versenyen is bírta a meleget és a sós vizet."
Sok modellel dolgozik együtt a fodrász, szerinte a póthaj ma már olyan, mint a műköröm.
"Hozzám jár még Zimány Linda, Debreceni Zita vagy éppen Dukai Regina is, ez nekem külön megtiszteltetés, hogy ilyen szép hölgyekkel dolgozhatok együtt. Szerintem minden nő jobban érzi magát, ha tökéletes a frizurája, a digitális technológiával készülő hajat pedig észre sem lehet már venni, ez egy igazi kuriózum. Dórának gratulálok, és örülök, hogy én is hozzájárultam a csillogásához a versenyen."