A Szépségkirálynő 2012 - Terrorban élt Szunai Linda

Bántotta és még a ruhát is leszakította Szunai Lindáról volt barátja. A szépségkirálynő ezerszer megbánta azt a napot, amikor engedett Mesterházy László csábításának. A gyönyörű Szunai Linda hét hónapig tűrte menedzsere és barátja, Mesterházy László megaláztatásait. A férfi állandóan féltékenykedett, és többször erőszakosan viselkedett vele. Amikor pedig szakításra került sor, nem akarta elengedni. Mesterházy viszont állítja, soha nem bántotta Lindát, és Hajdú Péter Frizbi című műsorába is azért ment, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. László azt is elpanaszolta a kamerák előtt, hogy volt barátnője SP-nél kereste a boldogságot, egy éjszaka a kocsiját is az énekes háza előtt látta parkolni. Ám amikor – számára váratlanul – megjelent a ­stú­dió­ban Linda, elveszítette nyugalmát. A közös beszélgetés alatt többször kirohant, majd visszatért a stúdióba. Eközben Szunai Linda saját hibáját is elismerte.
Igaz, hogy kapcsolatunk idején kétszer csókolóztam valakivel, de nem érzem, hogy bármiért is mosakodnom kellene. Akkor nem volt harmonikus a viszonyunk, másrészt mégiscsak tizennyolc éves vagyok, előfordul az ilyen – vallotta be a barna hajú szépség Hajdú Péter műsorában.


Lapunk munkatársának a felvétel után megerősítette a Frizbiben elhangzottakat, miszerint Mesterházy több ember előtt leköpte és a ruháját is leszakította. Azt is elmesélte, hogy a magából kikelt férfi egy szórakozóhelyen esett neki és fejelte le. Lindát a biztonsági őrök szabadították ki László karjaiból.


Örülök, hogy megszabadultam tőle. Azért nem szakítottam vele korábban, mert érzelmileg zsarolt, én pedig mindig megsajnáltam – mondta Szunai Linda, aki SP-hez fűződő kapcsolatáról nem szeretett volna beszélni.