2011-ben Virágh Nóra lett Miss International Hungary

A hétvégén megrendezésre kerülő Miss International Hungary döntőjén a szakmai körökben nemzetközi mezőnyben is esélyesnek tartott lány fejére került a korona. 2011-ben Virágh Nóra fejére került a korona.
A Cafe del Rio szolgált helyszínül az idén megrendezett Miss International Hungary szépségversenynek. A neves nemzetközi versenyen induló lányok tisztában vannak azzal, hogy a győzelemmel együtt a béke valamint a szépség nagykövetéivé is válhatnak.
A szombati verseny győztese Virágh Nóra lett, így ő képviselheti hazánkat a nemzetközi mezőnyben. Udvarhölgyei szépségben nem, legfeljebb helyezésben maradtak el Virágh Nóra mellett. Első udvarhölgynek Horváth Biankát, még második udvarhölgynek Makk Andreát választotta a zsűri.
Az est folyamán a zsűri élén dr. Pataki Gergely állt, aki plasztikai sebészként is figyelte a hölgyek tökéletes alakját. Hazai celebek is felsorakoztak a pontozók között. Jelen volt Kasza Tibor, Kustánczi Lia, Hujber Ferenc, Erdőhegyi Brigitta és Nagy Zsolt, azaz Leo.
Hazánkból első ízben érkezik versenyző a nemzetközi mezőnybe, azonban a szakemberek jó esélyeket jósolnak Virágh Nórának a rá váró megmérettetésen, mely november 7-én lesz.