Másodi alkalommal rendezték meg a Miss Aquaworldöt

Szombaton rendezték a második Miss Aquaworldöt. A kifutót a kinti medencék előtt állították fel, a lányokat aztán be is küldték egy körre a strandolók közé. Az öltöző a gyermek bankett teremben volt, a megbeszélés pedig a csocsóasztal mellett. Egyébként rengeteg bikinis kép a csajokról.
Negyed órával a szépségverseny meghirdetett kezdése előtt értünk az Aquaworldbe, ahol szombat délután megválasztották a második Miss Aquaworldöt. Csakhogy akkor már legalább egy órája ment a verseny, ugyanis a kertben esküvőt akartak tartani, úgyhogy kapkodva előre kellett hozni az egészet. Három kört kellett egyébként tenniük az indulóknak tűző napon, egyet bikiniben, egyet valami elegánsabb ruhában, egyet pedig valami extrémnek mondott cuccban. A kifutót a kinti medencék előtt állították fel. A zsűriben egyetlen egy ismertebb embert találtunk, Hanga Zoltánt, az állatkert szóvivőjét. Kávét, narancslét, és szendvicseket kaptunk.
A verseny nagy részéről, minek titkoljuk, lemaradtunk. Annyira mondjuk nem kár érte, állítólag nem esett el senki, láttunk már ilyet egy csomószor, ennél a résznél csak az eredményhirdetések előtt beiktatott félóra szokott unalmasabb lenni. A verseny tehát lement. Mielőtt a lányok elvonultak volna, még tenniük kellett egy kört a medencék, és a vendégek között, és jött a várakozás, ami alatt le lehetett adni a szavazatokat, és a tombolát. Az indulók közben a gyermek bankett terem nevű szobában öltözködtek, amihez egyébként a menzán keresztül lehetett eljutni. Aztán tartottak egy értekezletet a csocsóasztal és a játékgépek között, majd jöttek vissza a medencéhez.
"Nagyon jó érzés volt megszerezni a koronát" – mondta a tavalyi bajnok, Romhányi Éva, aki fel-alá járkált a medencék között. Mint mondta, korábban nem indult még szépségversenyen. Ettől viszont kedvet kapott, és nevezett a Miss Hungaryra is, ahol elvileg a legjobb harminckettőbe sikerült bejutnia. Azzal egyébként, hogy megszerezte hátsó kertben a koronát, egy wellness hétvégét nyert, és három napig vezethetett valami kabriót. Egyetlen kötelezettsége volt a verseny után, egy röplabdamérkőzés videójában kellett részt vennie. Az, hogy megnyerte tavaly a Miss Aquaworldöt, szerinte számított abban, hogy a Miss Hungaryn továbbjutott, hiszen szerepelt a képe a Blikkben.
Az eredményhirdetés aztán feleslegesen hosszú lett. Vagy egy virágot, vagy egy oklevelet osztottak a lányoknak sorban, aszerint, hogy bekerültek-e a legjobb tízbe vagy sem. Aki bejutott, az oklevelet kapott, aki nem, az nyilván a virágot. Aztán a legjobb tízből még kihozták az első hármat. A közönségdíjas Komáromi Kamilla lett, akinek az aquaworld műszaki vezetője adta át a megtisztelő nyereményt. "Ha már Szent István ünnepén vagyunk" – vezette fel a porondmester a győztes megkoronázást, mielőtt kimondta volna Molnár Andrea nevét, akinek a "fürdőigazgató úr" adta át a díjat, simán csak egy wellness hétvégét.
"Nagyon örülök a győzelemnek, hiszen ez az első koronám" – nyilatkozta a Velvetnek a huszonegy éves Molnár Andrea. Elmondta, abban a pillanatban, hogy kiejtették a második helyezett nevét, tudta, hogy ő fogja megnyerni a versenyt. Szeretne még indulni szépségversenyeken, a cél a Miss Hungary. "Tapasztalat biztos, hogy kell. A járás, a mosolygás, hogy odafigyeljen az ember magára, mind számítanak" – nyilatkozta. Egyébként ez volt a második alkalom, hogy szépségversenyen indult. A szervezettebb versenyeket egyelőre nagy falatnak tartja. Amikor véget ért a pózolás a kifutón, akkor néhány kedves kisgyerek szaladt oda, hogy autogramot kérjen tőle, aztán még néhányan fotózkodtak is Miss Aquaworlddel.