A Szépségkirálynő 2012 - Hajdú Péter keményen osztotta a Szépségkirálynő indulóit

A TV2 és a Magyarország Szépe Kft. által jegyzett Szépségkirálynő második castingján Kasza Tibor és Hajdú Péter beszólásaitól volt hangos a tér, de csak egy lány mert kiállni magáért. Persze NAV-dolgozóként könnyű keménykedni. Erre felsőfokút adtak?" - tiport bele az egyik induló lelkébe a Szépségkirálynő című műsor producere, Hajdú Péter, miután a lány megszólalt németül, merthogy a parkolás királya  erre kérte a verseny keddi, második körös castingján, a Club Playben, ahová már csak azt a nyolcvan lányt hívták el, akik átmentek az első rostán. Az illusztris zsűribe olyan nevek kerültek, mint Rubint Réka, Szabó Dóra, a tavalyi Miss Earth,Zsidró Tamás, László Zsolt plasztikai sebész, Kasza Tibor és Hajdú Péter, de persze mind közül az utóbbi kettő volt a legkeményebb, válogatott beszólásokkal osztották a versenyzőket, hogy aztán kiválasszák, kik azok, akik közül a felkészítő tábor után kikerül a 2012-es Miss World, Miss Earth és Miss Universe. Hungary, persze. Jártál arab országban?
Az előző évi Dubaj-balhé, na meg a frissiben előkapott tavalyi döntőst, Bertók Mariannt ért hasonló vádak után Hajdúék erősen szűrtek. Vízumot idén sem kérhettek be, a kérdéssel meg, hogy 'szia, te jártál már arab országban?', nem sokra mentek, szinte mindenki nemet intett a fejével, ha egyáltalán tudta, pontosan mely országok tartoznak ide. Aki tudta, és mégis bólogatott, azzal elbeszélgettek, hogy ugyan mivégre járt Szudánban vagy Marokkóban.
A mobil kifutón egyenként vonultak fel a lányok, akiket a zsűri egy része lelkesen, a másik unatkozva szemlélt. Kasza Tibor sohasem maradt szótlan, Hajdú meg rendre kegyetlen vagy megalázó kérdésekkel frusztrálta a főként vidéki versenyzőket. Amikor nem, akkor a telefonját nyomkodta, nagyon kell dolgozni a pr-on, na. A mezőny egyébként erősebb, mint a tavalyi, legalábbis ezt mondja Szabó Dóra, a 2011-es Miss Earth Hungary.
"Én nem voltam a tavalyi elődöntőn ilyen jó formában, irigykedem is a lányokra, hogy jobb alakjuk van, mint nekem. Nagyon várom a tábort, ahol mentorkodni fogok, mert az egy hatalmas élmény lesz mindenkinek" - osztotta meg véleményét a Velvettel. Divattervező lennék, vagy a médiában helyezkednék el
A casting azért alapvetően nem volt túl izgalmas, számtalanszor elhangzott például a „Mi a célod ezzel a versennyel” kérdés. Az erre adott válaszokból kiderült, hogy a világbékézés már nem trendi, ehelyett inkább az afrikai gyerekeknek, gazdátlan állatoknak és a „nehéz társadalmi osztályban élőknek” segítenének a versenyzők. Az indulók nagy része egyébként főiskolás és vidéki, néhányuk plasztikáztatott is, nahát. A szolárium meg, úgy tűnik, alapkövetelmény, a bevilágítás miatt ezt még értjük is.
A lányokról nem sok minden derült ki, akadt, aki divattervező, személyi edző és könyvelő is lenne, de a legtöbben a médiában helyezkednének el, mert ebben látják a jövőt - erre a célra mondjuk épp megfelel a Való világ vagy az Éden Hotel, de hát egyik sem egy TV2-s műsor, ugye. Ezen lányok súlyos ellenpontja volt a NAV-nál dolgozó decens szőke, akinek kedvenc sportja a lövészet, és mint megtudtuk, jól céloz, de arról még a mamájának sem beszél, hogy mi is a pontos feladata az adóhivatalnál. Na őt merte volna csak igazán megszívatni Hajdú.
Az is kiderült, többen próbálkoznak már másodszor, volt, aki azt vallotta:
„Az idei évben értem meg arra, hogy részt vegyek a versenyen”. Azt viszont már, hogy hogyan kell megérni egy ilyen versenyre, sajnos nem tudtuk meg.
Apróhirdetés feladása regisztráció nélkül is! NEThirdtes.com