A Szépségkirálynő 2012 - Ki a legszebb Szépségkirálynő-jelölt?

A herceghalmi felkészítő táborban hétfőn kiderült, ki az a 12 lány, aki részt vehet a Szépségkirálynő szombati döntőjében, ahol kiválasztják a következő Miss World, Universe és Eart Hungaryt. A legszebbek között ott van Palcsó Tamás barátnője, Csábi Tünde is. A védettséget biztosító öt háziverseny lezavarása után hétfőn kihirdették a herceghalmi felkészítő táborban, hogy a hozzáértő zsűri – az élen a műsor producerével, Hajdú Péterrel és Kasza Tiborral – mely 12 lányról gondolta úgy, hogy helyük van a Szépségkirálynő című TV2-s produkció szombati döntőjében, ahol kiosztják a Miss Universe, Miss Earth és Miss World Hungary címeket, valamint a közönségdíjat, amit tavaly a siket modell, Weisz Fanni kapott. A legszebb 12 közé bejutott a tavaly kihullott Konkoly Ágnes és Palcsó Tamás barátnője, Csábi Tünde is, akiért több celeb is kampányol a Facebookon. A döntősök között akad titkárságvezető, internetes kereskedő, versenytáncos, esküvőszervező és persze több diák is, a legfiatalabb, Egedi Niké 17 éves - és persze, akárcsak a versenyzők nagy része, ő is arra a legbüszkébb, hogy részt vehet a versenyen.
Ő a háziversenyen nem aratott; a Miss Charity címet Rákosi Annamária, a Miss Sportot Konkoly Ágnes, a Miss Beauty Face-t Cserháti Tamara,a Miss Bikinit Kocsis Alexandra, a Miss Talentet pedig Bencsik Emerencia kapta meg – nyilván nem ő volt az, aki táncelőadása alatt keményen megküzdött rendetlenkedő testével.
A 2011-es versenyen Szabó Dóra, Lipcsei Betta, Szunai Linda és Weisz Fanni lettek legszebb magyar nők, na de kik lesznek idén? Nézze végig a galériában a 12 döntőst, és szavazzon!