A Szépségkirálynő - Nem adja a koronáját a szépségkirálynő!

Kelemen Henrietta (19), a tavalyi Miss Hungary győztese a koronát sem hajlandó átadni utódjának, ehelyett két és fél millió forintra beperelte a rendezőket, amiért többször is átverték.
Henrietta hiába edzett, diétázott, s mondta le az egyetemen a vizsgáit, az utolsó percben kiderült: mégsem ő utazik a Miss Earth magyar delegáltjaként Manilába, pedig több mint fél évig ezzel hitegették. A lány a becsületét akarja tisztára mosni, így karácsony előtt néhány nappal beperelte a Miss Hungary rendezőit, akik szerinte nem csak az utazással verték át, ezért a szépségkirálynő a kétmillió forint fájdalomdíjat és a közel 400 ezer forint felkészülési költséget várja.
Mint azt a Blikk megírta, a fiatal szépséget és az őt kísérő bátyját már be is oltották a trópusi betegségek ellen, ő szerepelt magyar delegáltként a Miss Earth honlapján és listáján, valamint levelet kapott Manilából, amelyben a 12 legszebb nevezett lány egyikeként naptárfotóját is bekérték. Henriettát indulás előtt nem sokkal azonban hideg zuhanyként érte: másik lány került a helyére. Huszárovics Dalma (24) koronát sohasem viselt, de Hajdú Péter és neje szépségipari vállalkozásának harmadik üzlettársa magánemberként benevezte, és licencdíját is kifizette, ezért lecserélték a korábban nyilvántartásba vett magyar versenyzőt. Nekem kellene átadni az utódomnak a koronát, de természetesen nem teszem meg, el sem megyek a következő Miss Hungaryra, mert nem vagyok hajlandó részt venni a lányok átverésében. Nem csak a manilai utazással csaptak be: győzelmem jutalmaként másfél milliós modellfotózási szerződést ígértek, amelyből száznegyvenezer forint lett. A becsületem forog kockán. A tanáraim, akiknél kikönyörögtem a vizsgáim elhalasztását, s a barátaim mind-mind azt hiszik, hazudtam az utazásról, háborgott Henrietta.Próbáltunk peren kívül megegyezni, s B. Tóth Mihály rendező, akit nem sikerült elérnünk és Kovácsvölgyi Hajnalka versenyigazgató is belátta, hogy igazam van. Megígérték, hogy bár részletekben, de másfél millió forintot kifizetnek. Egy hónapig vártunk, mielőtt a pert elindítottuk, mondja a lány, aki nem akar nyerészkedni, mert a perben kapott összeget jótékony célra szánja.