A Szépségkirálynő 2012 - Bár nagyon szép, de a jelenlegi testalkatával nem tud érvényesülni Jennifer.

A szépségkirálynő 2012 választás döntőjéből kizárt lány a versenyhez túlsúlyos volt, Plus Size modellnek pedig még igencsak vékonyka. A Plus Size modellek világában szeretne boldogulni a szépségkirálynő-választás döntőjéből kizárt lány, Mayle Jennifer. A csinos lány beletörődött, hogy nem vehet részt a TV2 műsorában, ám az nem esik jól neki, hogy úgy beszélnek róla, mintha húsz kiló súlyfelesleggel küzdene.
"Formába hoztam volna magamat" -jelentette ki Jennifer, pedig a lány megtapasztalta, a modellalkatért nagy árat kell fizetnie. Korábbi fogyókúrái sem a legjobban sültek el, volt, hogy depressziós lett a koplalástól, és alig lehetett ráismerni, amikor két hónap alatt 15 kilót adott le.
Hajdú Péter, aki kijelentette, ezzel az alkattal semmiképp sem tartozhat a legszebb huszonegy lány közé Jenny, most azt is hozzátette, a lányt nagyon bájosnak tartja, és jövőre visszavárja a döntőbe. Természetesen akkor, ha lead legalább tíz kilót.
Így Jennynek most döntenie kell, ha a Plus Size modellek világában próbál boldogulni, akkor néhány kilót még fel kell szednie, ha azonban újra megméretteti magát és indul a jövő évi szépségkirálynő-választáson, akkor jónéhány kilótól kell megszabadulnia.