Aktbotrány: megirigyelte Dundika nevét a királynőjelölt

Száraz Szandra A Szépségkirálynő 2011 döntőse
Egy névrokona aktfotói miatt változtatta meg a családnevét Száraz Szandra. Ám A Szépségkirálynő döntősének egy másik aktmodell neve tetszett meg, így már Szentiványi Szandraként vonul a kifutóra.
A 19 éves lány Száraz Szandraként nevezett be A Szépségkirálynő 2011 versenybe, ám közölte a szervezőkkel: megváltozott a neve. A lispeszentadorjáni szépséget ráadásul a családja is követte a megújulás útján, amelynek az egyik oka egy névrokon meztelen fotósorozata.
– A nyuszis magazinban nemrég képek jelentek meg egy Száraz Szandra nevű lányról. Apukámat rengetegen hívták, hogy érdeklődjenek, engem láthatnak-e az újságban. Az aktfotók ezen a versenyen kizáró oknak számítanak. Igaz, hogy nem én szerepelek rajtuk, de a névváltoztatással még a gyanú árnyékát is szeretném elkerülni – magyarázta a királynőjelölt. Szandra családja sem ellenezte a névváltoztatást, sőt szinte mindenki csatlakozott hozzá, így a lányt és rokonait ezentúl Szentiványinak hívják. Márpedig a leghíresebb Szentiványi szintén egy aktmodell: Dundika.
– Ő Hajnalka, én Szandra vagyok. Egyébként meg ez a név tetszett nekünk a legjobban – mosolygott Szandra. Dundika a Borstól értesült arról, hogy Szandra az ő nevét választotta.
– Remélem, sikeres lesz a versenyen, és szorítok majd neki – mondta mosolyogva a kismama, miután megismerte Szandra történetét.