Napokon keresztül vadászik szépségekre a TV2

Óriási mustrát tart a TV2, ugyanis három napon keresztül válogatják ki a több mint kétezer jelentkezőből azt a 24 lányt, akik közül kikerülnek hazánk szépségei.
A Szépségkirálynő casting
Több ezer 17 és 27 év közötti lányt vesz szemügyre a TV2 hamarosan induló A Szépségkirálynő című műsorának szakmai zsűrije, akik között Andy Vajna, Kasza Tibi, Schobert Norbi, Makány Márta, Pantl Péter, valamint Hajdú Péter is feltűnt.
Az általunk megkérdezett zsűritagok mindegyike bátornak nevezte a hazai lányokat, akik fürdőruhára vetkőzve sem szégyellték bájaikat, és magabiztosan vonultak a kifutón.
A bátor és lelkes jelentkezők között akadtak, akik állítsuk szerint "inkognitóban" vállalkoztak a castingra, a beszédesebb lányok között pedig többen anyukájuk hatására mutatták meg magukat a zsűrinek, s akárcsak a szakemberek, ők is a kisugárzásukban és az arcukon rejlő szépségükben bíznak – írta a stop.hu.
A zsűri szerdán dönt arról, ki lesz az a legszebb 24 lány, aki közül kikerülhet az idei Miss World, Miss Universe és Miss Earth Hungary.