A Szépségkirálynő 2012 - Csúnyán beégtek Hajdú szépségei

Szexi megjelenése helyett kínos produkciójával teremtett forró hangulatot a Szépségkirálynő című műsor néhány jelöltje a számukra rendezett Miss Talent versenyen. A Szépségkirálynő 19 versenyzőjének eredetileg az lett volna a feladata, hogy pár percben bemutassa, miben a legjobb. Végül többüknél csak az derült ki, hogy mi az, amit nem tud. Sok lány tánccal próbálta a legmagasabb pontszámot kicsikarni a zsűriből, de a koreográfia általában gyenge gogózásban merült ki, ráadásul többen még abba is belesültek. Volt, aki egyszemélyes színdarabbal próbálkozott, amit többszöri nekifutásra sem sikerült befejeznie, más egy Serena Gomes-slágerre tátogott.
Volt, aki egy arab salátát dobott össze a zsűri legnagyobb megdöbbenésére. Hajdú Péter, a TV2 Szépségkirálynő című műsorának producere a Borsnak elmondta:
– Láttunk arcpirítóan rossz versenyszámokat, nyilván ezeket nem hagyhattam szó nélkül. Azért fontos, hogy mindez kiderült, mert idáig a lányokkal gyakorlatilag csak két mondatot beszélt a zsűri. Azoknak az időknek vége, amikor elég volt csak szépnek lenni. Próbálunk olyan szépségeket keresni, akik kommunikációban és kreativitásban méltóképpen képviselik majd hazánkat a világversenyen. Nem szeretném, hogy leégjenek azok, akiket mi kiválasztunk. Hajdú szerint a mezőnyben szép számmal akadnak olyan lányok is, akik alkalmasak a feladatra.