A Szépségkirálynő - Csinosabb Kárpáti Rebekánál? Ő a 2013-as Miss Universe

Gabriela Isler lett az idei Miss Universe. A 25 éves venezuelai szépség fejére került fel a korona szombat este Moszkvában, aki hazájában flamenco táncosként és televíziós személyiségként is ismert. Ez volt a hetedik alkalom, hogy Venezuelából érkezett hölgy lett a világ legszebb hölgye. A latin-amerikai országot csak az Egyesült Államok előzi meg nyolc Miss Universe címmel.
A hazánkat képviselő Kárpáti Rebeka nem jutott be a döntőbe, állítólag a középmezőnyben végzett. A 2013-as Miss Universe Hungary a döntő előtt azt nyilatkozta, nem hiszi, hogy bekerül a legszebb 16 lány közé. Azt mondta, az idő múlásával ő is egyre inkább kitűntek azok, akik arra termettek, hogy világszépe legyen belőlük.
Hajdú Péter, aki a hazai szépségkirálynő-választás megrendezési jogának birtokosa természetesen feleségével, Sarka Katával együtt elkísérte a magyar indulót az orosz fővárosba. A verseny eredményét nem hagyta szó nélkül: a Facebook-oldalára mellékelt egy előtte-utána fotót a nyertesről azzal, hogy a plasztikai műtét előtti a venezuelai versenyző nem biztos, hogy nyert volna.
  Döntsd el te magad is, ki a csinosabb: Kárpáti Rebeka vagy Gabriela Isler?