A Szépségkirálynő - Csoda, hogy teherbe esett!!

A szépségkirálynő nem hitte, hogy könnyen anya lesz.
Dobó Ágnes, a 2010-es Miss World Hungary nem tervezte a babát, nem is hitte, hogy egykönnyen teherbe eshet. Az október 1-jén világra jött kis Benedikt születése így felért egy csodával.
Dobó Ági és párja idénre nem terveztek még kisbabát, nem is hitte, hogy csak úgy teherbe eshet, így nagy volt az öröme, amikor pozitív lett a terhességi teszt.
A boldogság pillanatait azonban hamar felváltotta az aggódás, hiszen édesanyjának a szépségkirálynő születése előtt négy vetélése volt, az orvosok neki sem jósoltak könnyű terhességet.
- Úgy engedett el a doktor úr, hogy sokkal inkább áll a zászló afelé, hogy ez a terhesség kóros vagy már elhalt. Az egy rettenetes lelki gyötrelem volt.
Nyolc hónapig császármetszésre készültek, mert a kismamát lelkileg nagyon megviselte egy néhány hónappal korábban történt családi tragédia. Végül apás lett a szülés, amit párjával máig a legjobb döntésüknek tartanak.  A kisfiú most héthetes, édesanyja szerint nagyon jó kisbaba, nem csoda, ha kisimult kismama. Morcos reggeleken elég átmenniük párjával a gyerekszobába, és amint meglátják a picit, rögvest felvidulnak.
Persze nagy segítség, hogy az apuka is kiveszi részét a kis Benedikt gondozásából.
Csaba fantasztikus apa, vele egy olyan társat kaptam Beni születésekor, amit el sem tudtam képzelni korábban. A fürdetés apás, illetve közös családi program: az előkészületeket, a fürdetést, az utólagos dolgokat mind Csaba csinálja. Azt, hogy a korábbi vészesen csengő jóslatok ellenére könnyedén édesanya lehetett, élete legnagyobb élményének tartja. Úgy érzi, egyáltalán nem kellett lemondani korábbi életéről, fokozatosan visszakap mindent, amit a kisfia születése előtti időkből igényel.