Hajdú kidobta a királynőt

Kirúgták a 2009-es királynőt A Szépségkirálynő castingjáról. Kocsis Korinna állítja, hogy korábbi győztesként is indulhatna, Hajdú Péter azonban hajthatatlan.
Kocsis Korina
Rutinos léptekkel vonult fel a zsűri előtt Kocsis Korinna az idén a TV2-n képernyőjére kerülő, A Szépségkirálynő castingján, magabiztossága azonban csak amini interjúig tartott. A zsűri számára ugyanis ekkor vált világossá, hogy a Miss Earth Hungary 2009-es nyerteséről van szó.
– Így nem indulhat – fordult a zsűri tagjaihoz Hajdú Péter. – A többi lánnyal szemben nem lenne fair. Élvezd a címedet, a koronát, köszi, hogy itt voltál – utasította el a szépséget.
A történetet nem sikerült rövidre zárni, néhány percen belül megszólalt a telefonja, a királynő vállalkozó párja hívta, finoman szólva sem irodalmi stílusban kérdőre vonva.
– A hölgy barátja emelt hangon próbálta számon kérni a döntésünket – mondta a Borsnak a producer. – De ahogy egy Megasztár-nyertes sem indul el a következő tehetségkutatón, Korinna sem kaphat szerepet ebben a versenyben.
A volt Miss Earth Hungary állítja, nem tett szabályelleneset.
– A kiírásban nem szerepel, hogy volt királynő nem jelentkezhet. Úgy tudom, még nem dőlt el a sorsom, így várok. Ha tényleg ezért zártak ki, szerintem jogtalan volt – tette hozzá.