Sarka Kata előkészíti, Hajdú Péter stíröli a lányokat

A TV2 Akadémia éppen A Szépségkirálynő című produkcióban talált gyakorlati helyet Sarka Katának, így a fiatal édesanya tulajdonképpen együtt dolgozhat férjével, Hajdú Péterrel, aki a műsor külső producere és zsűritagja.
Sarka Kata
Kata bár szemmel tarthatná férjét, nem teszi, mivel tudja, hogy a TV2 sztárja komolyan veszi hűségesküjét, és csak munkaként tekint a lányokra.

"Az, hogy egy műsoron dolgozunk, nem jelenti azt, hogy ezt együtt tesszük. Nekem van egy főnököm, és ő nem Peti. Gyakorlatilag egész nap nem is találkozunk egymással munka közben, mivel az én feladatom az, hogy a lányoknak segítsek mindenben, amiben csak tudok. Azt hiszem, egészen jól tudom oldani a feszültségüket, hiszen a 2007-es évben Miss Universe Hungary első udvarhölgye voltam, így pontosan tudom, mit éreznek a résztvevők" - mondta az Új Ásznak a szerkesztő-riporter szakos édesanya, akit nem zavar, hogy férje reggeltől estig lányokat mustrál.

"Nincs bennem semmilyen szintű féltékenység azért, mert Peti egész nap szépségeket nézeget. Amire a lányok elérnek a zsűri elé, ahol a férjem is ül, már olyan jó viszonyban vagyunk egymással, hogy nincs okom feltételezni róluk, hogy szemet vetnének a páromra" - fűzte hozzá Sarka Kata.