Tejben fűrdették A Szépségkirálynő döntőseit.

Tejben-vajban fürödtek A Szépségkirálynő jelöltek.
Királynőként kényeztették hazánk legszebbjei közé választott 24 döntős lányt. A szépségeket egy tejjel feltöltött és rózsaszirmokkal teliszórt kádban fürdették.
A bikinire vetkőzött lányok imázsfilmjük forgatása kedvéért merültek a habok, vagyis a tej alá. A forgatáson 200 liter vízzel hígított tejet és mintegy 3000 rózsaszirmot használták, a stáb egyik tagja pedig gondoskodott róla, hogy a medence tartalma kellemes hőmérsékletű legyen.
- Kleopátra fürdött állítólag rendszeresen tejben, hogy fiatal maradjon a bőre. Most mi is kipróbálhattuk a hatását, és valóban, én is éreztem, hogy lágyabb, selymesebb lett a tapintása - árulta el Tóth Ildikó (25). - Nagyon szeretem a tejet, naponta több pohárral is iszom, érdekes volt kipróbálni, milyen lehet benne feküdni. A rózsaszirmok pedig nagyon romantikussá tették a hangulatot - mesélte Németh Nikolett (18).
Hogy az idén ki lesz a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary győztese, és képviselheti hazánkat a világversenyeken, az kiderül július 14-én este, a TV2 A Szépségkirálynő című műsorából. Addig viszont még komoly felkészülés vár a szépségekre.