Sírva búcsúztak A Szépségkirálynő - jelöltek

Mennie kellett Tóth Ildikónak, Török Korinnának,
Zsigó Fanninak és Kovács Döníznek is
Összeállt A Szépségkirálynő élő döntőjének mezőnye, kiderült, kik maradtak versenyben a címekért. A szuperprodukció pénteken négy lánytól búcsúzott el, akik könnyek között vették tudomásul, hogy az ő fejükre már nem kerülhet korona.
A hetet a herceghalmi felkészítő táborban még huszonnégy szépségkirálynő-jelölt kezdte, tíz-tizenkét órás kemény munka várt rájuk nap, mint nap. Edzések, táncpróbák, színpadi mozgás gyakorlás, sminkpróba volt a napi programjuk, és mindannyian igyekeztek a lehető legjobban teljesíteni.
Négyüktől azonban péntek délelőtt elbúcsúzott a produkció. Mennie kellett Tóth Ildikónak, Török Korinnának, Zsigó Fanninak és Kovács Döníznek is. A lányok szomorúan vették tudomásul, hogy számukra véget ért a verseny, és búcsút inthetnek 2011 szépségkirálynői címéről szőtt álmaiknak. Nemcsak azoknak lábadt könnybe a szeme, akik távozni kényszerültek, hanem a többieknek is, hiszen a táborban barátnőkké váltak a vetélytársak.
Az elmúlt napokban házi versenyeken mérették meg magukat a lányok, amelynek nyertesei védettséget élveztek és automatikusan döntőbe jutottak. Hogy kik ők, a pénteki sajtótájékoztatón derült ki. A Miss Sport versenyt Regős Lili nyerte, a Miss Talent szalagja Szabó Dórára került, a Miss Charity győztese Weisz Fanni lett, míg a Miss Bikini címre Szunai Linda lehet eztán büszke. Velük együtt a döntőt Lukács Mercédesz, Konkoly Ágnes, Mihalyi Marianna, Németh Nikolett, Pótári Laura, Hódi Anikó, Ruzsás Bettina, Szentiványi Szandra, Lipcsei Betta, Frits Patrícia, Siha Edina, Katona Renáta, Mészáros Vivien, Vigmann Bernadett, Gróf Evelin és Bertók Marianna várja.
A megmérettetésig már kevesebb, mint egy hét van hátra, a lányok pedig még intenzívebben gyakorolnak, edzenek és dolgoznak azon, hogy ők legyenek a legjobbak. Július 14-én a TV2-n élőben derül ki, kiknek a fejére kerül a csillogó korona. A leendő Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary képviselheti majd hazánkat a rangos világversenyeken Brazíliában, Thaiföldön és Londonban.
Ezen kívül számos nyeremény kerül majd a leendő szépségkirálynők birtokába. A Caprice felajánlásában csodálatos gyémánt ékszerekben pompázhatnak majd, a Miss World Hungary nyertese pedig hazaviheti a speciálisan erre az alkalomra dekorált Peugeot 107-es autót is.
A Szépségkirálynő – július 14-én a TV2-n!