Affterparty A Szépségkirálynő című verseny után

Csütörtökön este a TV2 kamerái előtt kiderült: egy tizennyolc éves lány Magyarország szépe. Az első udvarhölgy, azaz a Miss Universe nyertese, Lipcsei Betta, egy sportcsatorna műsorvezetője, a második udvarhölgy, azaz a Miss Earth királynője, a modellként dolgozó Szabó Dóra, a közönségdíjas pedig Weisz Fanni lett. Szunai Lindáért a stúdióban szorított az édesapja és az édesanyja, valamint újdonsült udvarlója is.
– Anyuék másfél évvel ezelőtt elváltak, de szerencsére jó kapcsolatban vannak, így természetes, hogy mindketten eljöttek a döntőre – nyilatkozta az új szépségkirálynő. – Laci pedig a mostani ismerkedős partnerem, a felkészítőtábor előtt egy héttel találkoztunk először, s összesen körülbelül tíz alkalommal randiztunk. Azaz a tábor miatt eddig több időt töltöttem tőle külön, mint vele. Amikor jelentkeztem a versenyre, még híre-hamva sem volt – mesélte Linda nevetve.
Az eredményhirdetést követően a büszke szülők a gratuláló telefonhívásokat fogadva vártak lányukra, akit fotósok tucatjai szerettek volna megörökíteni. László és Gabriella nem titkolta, életre szóló élménnyel gazdagodtak, amelyet már senki nem vehet el tőlük.