Megerőszakolták a szépségkirálynőt

A húszéves kecskeméti lánnyal a török férfi egy diszkóban ismerkedett meg, majd a bulit egy családi házban folytatták. Amikor az erőszakos közösülés miatt rendőrségi ügy lett, Erkant őrizetbe vették, a fiatal nő pedig egy marék gyógyszerrel akart menekülni a szörnyű emlék elől.
GYALÁZAT Egy ütközés miatt derülhetett ki, hogy a lányt meggyalázták. A baleset helyszínére érkező járőrök megkérdezték a karambolt okozó Volkswagenben, a hátsó ülésen fekvő, sokkos állapotban lévő, a hasát fájlaló nőt, hogy nincs-e valami baja. A kocsit vezető férfi próbálta bagatellizálni a dolgot, és gyorsan válaszolt a lány helyett, hogy csupán többet ivott egy kicsit a kelleténél. Amikor viszont a fiatal nő is megszólalt, már fordult a kocka: segítséget kért a megdöbbent rendőröktől. A balesetben nem sérült meg – mondta –, de nem sokkal korábban megerőszakolták. Mint kiderült, nem a magyar sofőr, hanem annak egy török ismerőse.
– A Kecskeméti Rendőrkapitányság erőszakos közösülés elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vett egy 32 éves török állampolgárságú férfit – erősítette meg utóbb Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az Isztambultól mintegy 370 kilométernyire lévő településen született Erkan néhány éve telepedett le Kecskeméten, ahol egy vállalkozás résztulajdonosa lett. A dúsgazdag férfi Kecskemét egyik elegáns városrészében lakik, és sűrűn megfordult a város éjszakai életében. Szombatról vasárnapra virradó éjjel hamar megakadt a szeme a gyönyörű lányon a diszkóban. Mivel a nő társaságában ott látta egy közös ismerősüket is, hozzájuk csapódott, és velük folytatta a mulatozást. Közben csapta a szelet a lánynak.
– Folyamatosan itatott minket, és mindenkinek fizette az italát – mondta el a magyar társaság egyik tagja. Majd valamennyien felkerekedtek, és Kecskemét egyik külső városrészében, egy családi házban fejezték be a bulit. Itt történhetett kora reggel az erőszak.
A bűncselekményt, majd az azt követő kihallgatást és a szembesítést azonban egyre nehezebben viselte lelkileg a sértett nő. Két napja gyógyszerrel öngyilkosságot kísérelt meg, de szerencsére megmentették az életét. Jelenleg zárt osztályon kezelik a kórházban, ahol most pszichiáter segítségével próbálja feldolgozni a traumát.