A szépségkirálynő-jelölteket is elérte a prostitúciós botrány

M.M blogjáról.
Mint sejteni lehetett, nem állt meg az ügy a celebeknél és most már kevésbé ismert, ámde éppen a reflektorfénybe készülő lányokat söpört magával a „dubajozás” jól fizető, ámde semmiképpen sem szalonképes tevékenysége.
A TV2-n napokon belül indul Magyarország legszebb hölgyének kiválasztása.
Szerencséjükre még éppen időben jutott a rendőrségi vizsgálat olyan stádiumba, hogy sikeresen ki tudjanak szűrni néhány rosszéletű koronaaspiránst. Így aztán Hajdú Péternek néhány erősen preferált hölgyről már az indulás előtt le kellett mondania.
„A minap egy befolyásos barátom már értesített róla, hogy A Szépségkirálynő 2011 című műsorból néhány lány neve szerepel az ominózus listán. Mielőtt bármit mondanék, tudnom kell, hogy milyen szinten folytak bele az eseményekbe. Csak tanúként hallgatták ki őket, vagy ők is kint voltak Dubajban, és részt vettek ebben az illegális üzletben?”
 Ha emlékszünk még, volt nekünk már egy közéleti szereplőnk, aki kisebb tobzódás után, persze jó pénzért végül felvállalta, hogy ő igenis járt már Dubaiban és nem éppen a meccsetek nézegetésével töltötte az idejét.
ValóVilág Molnár Anikó (ne tévesszük össze VV4 Anikóval) elárulta, hogy ő maga egyszer járt egy hercegségben, ahol kétmillió forintot kapott, állítása szerint persze szex nélkül. Fantasztikus módon bántak vele és elképesztő honoráriumban részesült az Arab Emirátusokban, ahova luxuskonzumálni érkezett egy hétre egymillió forintért. Elmondása szerint egyetlen alkalommal kérték fel munkára, amikor is egy üvegfalú medencében volt kénytelen meztelenül úszni sok más nála fiatalabb kelet-európai szépség között. Ő az egy hét alatt senkivel sem feküdt le, viszont a juttatását kétmillióra emelték, mert annyira profin úszkált…
Mindenesetre ő volt az első, aki felvállalta, milyen módon lehet leggyorsabban nagy pénzt keresni bizonyos körökben.
 „El kellene gondolkodni azon, hogy fiatal lányok miből ülnek sokmilliós kocsikban és viselnek több százezres ruhákat. Vannak lányok, akik az ilyen hétvégi kiruccanásokból élnek, hivatásszerűen. Többen, akik itthon modellnek vallják magukat, nem a fotózásból kapott pénzből járnak szuper cuccokban és többmilliós autókkal. Jópár szépség neve elé került már hol vicces, hol komolyabb formában a "dubai" jelző.”
Az Éden Hotelből is ismert Szandra szintén bevállalta, hogy hivatásszerűen szórakoztatta olykor az olajsejkeket.
 „Egy szórakozóhelyen kellett jól éreznem magam és mosolyognom, és ezért kaptam napi százezer forintnak megfelelő összeget”
"Három különböző szintje van a nők áruba bocsátásának. Az első szint a legkényelmesebb: egy bárban kell esténként táncolni és iszogatni a vendégekkel. Ez szexmentes munka, a lányoknak csupán szépnek kell lenniük, és izgatóan mozogniuk. Ezzel egy hét alatt ezer eurót lehet keresni. Erre a munkára elsősorban egyetemista lányok vállalkoznak, és eleinte szentül fogadkoznak, hogy csak táncolni fognak, de az első ajánlatnál szinte kivétel nélkül elcsábulnak. Magyarországon egyre nehezebb érvényesülni, egyre kevesebb szülő engedheti meg magának, hogy elindítsa az életben a gyermekét, így amikor a hazai viszonyokhoz szokott lánynak az éjszakai bárban felajánlja egy gazdag arab férfi, hogy pár órás szexszel megkeresheti az újabb ezer eurót, csupán rövid ideig habozik, aztán az álmai miatt félreteszi az erkölcseit. Ezek a lányok nem tartják magukat prostituáltnak, úgy vannak vele, hogy Magyarországon is sokszor bonyolódnak alkalmi kapcsolatokba, és az arabbal való közösülésből legalább profitálnak. Ők már a második szint, az alkalmi prostituáltak. Körülbelül három-négyezer eurót keresnek meg egy hét alatt, és időről időre újra visszatérnek. A harmadik kategóriába tartoznak azok a lányok, akik a sejk vendégei, és akik akár tíz-húszezer euróval a markukban szállhatnak fel a visszafelé tartó gépre."
Bódi Szilvi, akiről köztudomású, hogy szintén elég gyakran megfordul az arab országban, viszont felháborodva cáfolja, hogy azért járna olyan sűrűn arra, hogy gyönyörű testével szórakoztassa fizetőképes közönséget. Állítása szerint csupán arról van szó, hogy a véletlenek csúnya összejátszása folytán ő pont egy olyan országba ment modellkedni, ahová mások másért járnak.
Gigi a napokban már tisztázta magát egy rendőrségi kihallgatáson, ahol szintén a dubaji útjairól kellett beszámolnia.
 A három előzetes letartóztatásba helyezett kerítő, K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien lakásán több bizonyítékot is találtak a zsaruk, az adathordozókon több száz fotót, amelyek többségén hiányos öltözetben pózolnak a lányok. Ha ezek végül napvilágot látnak, az az utóbbi évek egyik legnagyobb bulvárszenzációja lesz, a pletykák szerint ugyanis olyan szépségek is vannak közöttük, aki naponta megfordulnak a televíziókban és különféle celebrendezvényeken.