Mérhetetlenül boldog A Szépségkirálynő közönségdíjasa, Weisz Fanni.

Elkelt Weisz Fanni
Mérhetetlenül boldog A Szépségkirálynő közönségdíjasa, Weisz Fanni. A siketnéma lány nemcsak a versenyen elért sikerének örül, de annak is, hogy megtalálta élete párját, aki már el is jegyezte.
19 éves, hallássérült fotómodell, Weisz Fanni öt hónapja talált rá arra a férfira, akivel össze akarja kötni az életét. Egy rendezvényen találta el őket Ámor nyila, szerelem volt első látásra: szemben ültették le őket az asztalnál, és nem tudták levenni egymásról a szemüket. Lázár rögtön randevúra hívta, és vacsorázni vitte a szépséget, majd a lány édesanyjának jelelésével átbeszélték az éjszakát. Határtalan szerelemben és egyetértésben élnek azóta is. A Dirty Slippers 22 éves énekese egy hónap után, romantikus környezetben, egy fahíd közepén térdelve kérte meg a kezét. A fiú szerelmes dalt is írt hozzá „Fanni – Hang vagy jel” címmel. A hamarosan elkészülő klipben mindketten szerepelnek. A két fiatal számára valóságos gyötrelem volt, hogy A Szépségkirálynő felkészítő tábora alatt tíz napig nem láthatták egymást.
– Sokat foglalkoztunk a közös jövőnkkel, és megegyeztek a terveink. Jövőre tervezzük az esküvőnket, én már elkezdtem szervezni, míg ő a táborban volt, és már két hónapja gyűjtök is rá – újságolta Lázár. – Különköltöznénk a szülőktől, szerencsére van erre lehetőségünk Gyulán és Pécsett is. Két éven belül szeretnénk gyereket is, először egy kisfiút. Ennyire biztosnak és erősnek tartjuk a kapcsolatunkat. Nem vagyunk féltékenyek, ha egymásra találtunk, és szeretjük egymást, akkor már nem vágyunk másra – mondta a fiú, akinek az sem akadály, hogy szerelmével csak jelbeszédet alkalmazva tud kommunikálni.
– Semmivel nem könnyebb, mint egy idegen nyelv, de nagyon fontosnak tartom, hogy minél gyorsabban elsajátítsam, ezért nem teher számomra a feladat. Soha nem okozott problémát nekünk a kommunikáció, az első találkozáskor sem volt gond a beszélgetéssel, Fanni nagyon jól olvasott a számról. Még pozitív oldalát is látom a sérülésének: nem ébred fel, ha éjszaka felkelek, és zörgök valamivel. A közeljövőben beiratkozom egy jelnyelvi tanfolyamra, addig Fanni és testvére, Gábor tanítja nekem a jelnyelvet és a családjukban használatos saját nyelvet.