A Szépségkirálynő - Így győzött Miss Bikini

Csütörtök este eldőlt kik képviselhetik hazánkat a nemzetközi szépségversenyeken. 2011-ben Szunai Linda tudhatja magáénak a Miss World Hungary, Lipcsei Betta a Miss Universe Hungary, Szabó Dóra a Miss Earth Hungary és Weisz Fanni a Miss Intercontinental Hungary címet.
Mint a legtöbb szépségverseny fináléjában, ezúttal sem maradtak el a könnyek: az eredményhirdetést követően összeborulva gratulált egymásnak az a húsz lány, aki bejutott a TV2 A Szépségkirálynő című műsorának döntőjébe.
A 2011-es szépségkirálynő választás több fordulóból állt, melyek során 5-5 lány búcsúzott a versenytől, de a negyedik címért - Miss Intercontinental - továbbra is harcolhattak, ez a döntés viszont már nem a szakmai zsűrin, hanem a nézők szavazatain múlott. Majoros Péter, azaz Majka és Rákóczi Feri pedig ismét hozták a már többször látott műsorvezetői formájukat.
Remegő lábbal és hanggal, valamint fénylő arccal vágtak neki a döntőnek - állították a királynő-jelöltek, akik a TV2 sztárjaival léptek kifutóra. Nemcsak a lányok, de a fellépők is különlegesen összeállított ruhákat viseltek, a műsorvezetők közül pedig Rákóczi Feri halálfejes gyűrűje keltett leginkább feltűnést.

Először Gáspár Laci körül zsongtak csíkos bikini felsőben és fehér rövidnadrágban a lányok, majd fodros kis ruhában SP mellett táncolt hat szépség. A tinik kedvence később "digitális" oldalát is megmutatta, akkor már ezüst, fehér, testhez simuló koktélruhákat öltött királynő-jelöltek kísérték a színpadra.
Király Viktor először edzőcipőbe tűrt öltönyben jelent meg, körülötte pedig fekete bikiniben a lányok, majd egy másik számot énekelve, a fehér ruhás doktor úr mellett szexi nővérkék tűntek fel. Caramel és Trokán Nóra ismét duett párost alkotott, míg lepelszerű felsőben és mezítláb mozogtak a lányok a színpadon. Az estélyi ruhás felvonulás kísérő dalaként pedig a sorskereső Lélekdonor című szám csendült fel az egykori megasztárostól.
A döntőbe került lányok közül korábban többen túlsúllyal küzdöttek, ezen a napon viszont mindenki a legjobb formáját hozta. Akadt köztük tanuló, személyi edző, show tánc világbajnok és rendőr is.
A szakmai zsűri - köztük Andy Vajna, Makány Márta, Zsidró Tamás, Michelisz Norbert, Pantl Péter, dr. László Zsolt, Dammak Jázmin, Kasza Tibor vagy Haddaway - az arc, az alak, a mozgás és a kommunikációs készség alapján pontozott. Andy Vajna például elárulta, hogy a lebilincselő egyéniséget kereste, Zsidró Tamásnak az is fontos volt, hogy a királynő-jelölt hogyan viseli hajkoronáját, míg Dammak Jázmin egyszerűen úgy fogalmazott: az igazi királynő kitartó és céltudatos. Pantl Péter a szabályos arcú szépségeket kereste, Kasza Tibi pedig azokat a vonásokat, amelyek alkalmassá tehetik a szépségeket arra, hogy nemzetközi modellkarriert is befussanak.
Elérkezett a pillanat, hogy a 2010-es királynők megváljanak koronájuktól, s azokat utódjaik fejére helyezték.
A nézőktől a legtöbb szavazatot Weisz Fanni kapta, aki a spanyolországi Miss Intercontinental döntőjében képviselheti hazánkat. A szakmai zsűri döntése alapján Szabó Dóra vehette át a koronát Kaló Jennifertől, így Miss Earth Hungary-ként szerepelhet a thaiföldi döntőben. A Miss Universe Hungary címet Lipcsei Bettának a tavaly koronát nyert Babinyecz Tímea adta át.
Miss World Hungary a 18 éves Szunai Linda lett, aki Londonban képviselheti hazánkat a világversenyeken - a felkészítő táborban ő nyerte a Miss Bikini címet. A koronát Dobó Ági adta át az új szépségkirálynőnek, aki főnyereményként egy autót is kapott a 250 ezer forintos ékszerutalvány mellé. Gyémántokban viszont Miss Earth és Miss Universe Hungary is bővelkedhet, míg előbbi félmillió, addig utóbbi másfél millió forintos utalványt nyert.