Összemérték tehetségüket A Szépségkirálynő - jelöltek.

Siha Edit bűvészkedik
Edina: ne a mellemet nézd, hanem a kezemet, mert csalok…
Összemérték tehetségüket a szépségkirálynő - jelöltek. Siha Edina egy bűvészmutatványt adott elő, amit egy illuzionista tanított neki néhány palack vörösborért cserébe.
Felkészítő táborba költöztek a szépségkirálynő -  jelöltek. A herceghalmi luxusszállodában azonban nem lesz idejük pihenni. A lányoknak már az első este meg kellett küzdeniük a színpadon a Miss Talent címért. A különdíj nyertese automatikusan védettséget élvez, azaz pénteken már biztosan nem eshet ki, így azon szerencsés húsz lány között lehet, akik ott lesznek a TV2 műsorának július 14-i fináléban. A lányoknak kétperces produkcióval kellett a zsűri elé állni. Mindenki olyan előadással indulhatott, amilyenben igazán erősnek érezte magát. Fuvola, néptánc, közgazdasági előadás a versenyről, fitnesz – hogy csak néhányat említsünk a számtalan produkció közül. A legnagyobb derültséget talán Regős Lili balettelőadása okozta, aki A hattyú halálát táncolta el. Végül a színjáték kedvéért saját kezével vetett véget életének, miközben a tollai is kihullottak. A leglátványosabb számot Siha Edina varázsolta a színpadra – szó szerint.
– Az interneten keresgélve találtam egy bűvészt, s felhívtam, hogy segítene-e nekem, ha egy előadással lépnék fel – mesélte a verseny után a Borsnak Edina. – Nem volt ellenére, úgyhogy személyesen is találkoztunk. Csak annyit mondott, hogy szereti a vörösbort, ezért második alkalommal már vittem is egy üveggel, s aztán még jó pár palackkal. Órákon át tanított, de a titkait megőrzöm – tette hozzá mosolyogva.
A zsűri a színes és látványos est után elárulta: Frits Patrícia, Szabó Dóra, Szentiványi Szandra, Siha Edina és Regős Lili reménykedhet. Azaz köztük van a Miss Talent nyertese. De hogy ki ő, az csak pénteken derül ki.