A Szépségkirálynő 2011:Szunai Linda lett a legjobb bikinis csaj

A kedd esti Miss Talent után csütörtökön megválasztották a legjobb bikinis csajt is a herceghalmi A Szépségkirálynő táborban.
"A kifutó kétharmadánál csinálsz egy pózt, aztán a végén póz, és jössz vissza" – magyarázta Makány Márta, a Szépségkirálynő egyik zsűritagja a lányoknak, ahogy egyesével jöttek ki a szállodából, hogy végigtipegjenek a vörös szőnyeges kifutón. "A következő kiáll az ajtóba, hogy lássa, mikor jön vissza az előtte lévő lány" – utasítja a csajokat, akik egész gyakorlottan vonulgattak. Amíg nem került rájuk a sor, addig pedig az ajtó előtt ácsorgó fotósoknak pózoltak. Az utolsó házi versenyt tartották meg a herceghalmi A Szépségkirálynő táborban a nagydöntő előtt, a Miss Bikinit.
Ahogy két nappal korábban a Miss Talenten, ezúttal is öt lányt választottak ki a huszonnégyből, akik közül egy biztos védettséget szerez, egy pedig, aki a legkevesebb pontot kapja, jóeséllyel mehet haza a jövő csütörtöki döntő előtt. A feladat kifejezetten egyszerű volt. Végig kellett sétálni a kifutón, a végén pedig néhány mondatban valamilyen idegen nyelven röviden bemutatkozni. A sétálgatással nem volt probléma, az angol és német bemutatkozás pedig általában olyan volt, amilyenre szépségversenyen számít az ember. Bájos akcentussal elmondták a csajok, hány évesek, hol laknak, és mit csinálnak. Sokat nem csavartak a dolgon.
"Nem aggódom, mert tudok beszélni a szarról is" – esett ki Lipcsei Betta száján, amikor backstage-ben járkáltunk, a többi lány pedig helyeselt, hogy nyilván ők is. Esélylatolgatás volt, kiderült, hogy itt sokan tényleg halálosan komolyan veszik a versenyt, mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Néhányan még videókat nézegettek előtte. "Élvezni kell ezt is" – mondta valaki a lányok közül, és megint csak mindenki helyeselt. Aztán megegyeztek még abban, hogy stresszes szituáció volt, amikor beszélni kellett. Az eredményhirdetés előtt Hajdú Péter egyébként megjegyezte, hogy a korábbi versenyekhez képest elég jól beszéltek a lányok angolul.
A helyzet furcsaságát egyedül az adja, hogy ezzel a versennyel részben a döntő vitorlájából fogták ki a szelet. Valószínűleg azok közül fog kikerülni ugyanis a győztes a TV2 jövő csütörtöki nagydöntőjében is, akik a pontok alapján az első ötbe jutottak a bikinis versenyen. Egy szépségversenyen ugyanis nem kellhet több annál, mint fürdőruhában lenyűgözni a zsűrit. A győztes, ahogy ez péntekre ki is derült, Szunai Linda lett, a legjobb ötben pedig ott volt még Szabó Dóra, Katona Renáta, Regős Lili, és Lipcsei Betta. A bikinis körök után este a medencékben lazítottak a lányok.