A szépségkirálynők még vizet sem ihatnak?!

Rubint Réka nem ismer pardont.
Megdöbbentő kijelentés látott napvilágot pár nappal ezelőtt: a szépségkirálynők fittségéért felelős Rubint Réka egyre kevesebb vizet engedélyezett nekik. A kánikula miatt végül visszavonta a szigorú szabályokat.
"Nyilván valami félreértésről lehet szó" - vélte Hajdú Péter, miután szembesült a szépségkirálynők felkészítése során elhangzott szabályokkal. Rubint Réka, aki a jelöltek fittségéért felelős, az egyik hétvégi edzés után ugyanis közölte, drasztikusan visszafogja még a vízfogyasztást is a lányoknál.
"Vasárnaptól vissza lesz véve fokozatosan. Úgy indulunk, hogy 1,5 liter, 1 liter, 7 deci, fél liter, és a végén már csak szájöblögetés" - a Naplóba is bekerült mondat a szépségeknek láthatóan nem okozott problémát, a rokonoknál és barátoknál viszont annál inkább kiverte a biztosítékot. Azóta persze A Szépségkirálynő producere, de a többi illetékes sem győz magyarázkodni, sőt, maga Rubint Réka is hátraarcot csinált.

"Senki nem korlátozhatja az ő folyadékfogyasztásukat, főleg ilyen nagy melegben nem" - fogalmazott Hajdú egy nappal ama bizonyos kijelentés nyilvánosságra kerülése után. "A víz ugyanis nem hizlal szerintem" - tette hozzá.
Rubint Réka pedig azzal védekezik, hogy hétvégén még nem gondolta, hogy ennyire meleg lesz a döntő előtti napokban, így távollétében telefonon közölte a lányokkal, hogy mostantól mindenki megihatja a napi 2 liter vizet.
A szépségek viszont ennek ellenére is igencsak szigorúan bánnak magukkal, nem szeretnének víztől felpüffedt hassal a színpadra állni, így volt, aki délig még csak 3-4 deci vízen volt túl. A szakemberek szerint az elmúlt napokban tapasztalt kánikula idején átlagosan nem is 2, hanem akár 3 liter vizet is el kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet ne száradjon ki - ennek ugyanis akár súlyos következményei is lehetnek.
A félelmeket viszont a szervezők igyekeznek eloszlatni, csupán a cukor és a tejtermékek kerültek tiltólistára a döntőig hátralévő napokra. Ha pedig valaki szédül és az ájulás kerülgeti, az csupán a verseny izgalma miatt lehet - derült ki az Aktívból.
A szépségkirálynők a nyereményautóval